PAROI

info@paroi.hu

Háttérben egy cukrászda szoftver

Létezik olyan cukrászda szoftver, amellyel a háttérből az összes üzlet aktuális készlete látható, és az árakat is azonnal át lehet állítani egy áremelkedés vagy az utolsó órás akció esetén.

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Rendelések kezelése

A boltból / cukrászdából beérkező rendelések azonnal látszódnak a háttérrendszer képernyőjén. Így könnyen és gyorsan lehet összesíteni a gyártáshoz a termékeket. Az üzletben dolgozók munkáját segíti az előre rögzített keretrendelés.

Szállítólevél nyomtatás

A beérkező rendelésekből azonnal nyomtatható a szállítólevél, ami a boltban az érintőképernyős készüléken is egyből megjelenik. Így a boltba kiérkező árut már nem kell egyesével felvinni, elég csak jóváhagyni vagy módosítani az eltéréseket.

Háttér rendszer – cukrászda szoftver
Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Szállítólevél nyomtatás

A beérkező rendelésekből azonnal nyomtatható a szállítólevél, ami a boltban az érintő képernyős készüléken is egyből megjelenik. Így a boltba kiérkező árut már nem kell egyesével felvinni, elég csak jóváhagyni vagy módosítani az eltéréseket.

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Standolás ellenőrzése

A háttérből bármikor megnézheti a cukrászda standolásának (leltárának) az eredményét. Azt is meg lehet nézni, hogy az elmúlt időszak standolásai (leltározásai) összesen milyen cikkek eseténben mutattak hiányt.

Egy rendszerben a teljes vállalkozása

Tudjon meg többet a háttérrendszer bővíthetőségéről

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Cikkek kezelése

Standard rendelés alapján gyorsan elküldhető a beszállítónak az igény havonta, ahogyan csak szeretné.

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Árak kezelése

Akár más programból, Excel segítségével beimportálható havonta, ahogyan csak szeretné.

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

Receptúrák kezelése

Látható az eltérés egy alapanyagra, több alapanyagra, naponta, hetente, havonta, ahogyan csak szeretné.

Statisztikák

Háttér rendszer – cukrászda szoftver

„Cégem 2017 óta használja a paROI rendszert a pékségem mintaboltjaiban nap mint nap. Felhasználóbarát, boltjaim közt raktárközi átadás azonnal elérhető. Rendelések leadása és egy percen belül küldése emailben. Azonnali képet látok az értékesítésekről és vevőkosarakról, egyszerű leltározás… Nem adnám oda semmiért!”

Kakucsi Sándor
Kakucsi pékség

Mi kell a bevezetéshez?

Termékeket feltölteni, árral és vonalkóddal.

Cukrászda / szakbolti eredmény

Ritka az a pékség / cukrászda, ami rendelkezik olyan szoftverrel, amely segítségével azonnal ki tudja mutatni az adott egység eredményét.

Pénzügyi és számviteli szakembereink segítségével kidolgoztuk azt a metodikát, hogy a rendszerből kinyert adatokhoz milyen plusz információk (bérköltség, bérleti díj, energia, stb.) szükséges még ahhoz, hogy a bolt eredményét meg lehessen határozni.